CATALÀ

Vaig néixer a Barcelona el 6 de juny de 1975, i l’interès per la natura va néixer amb mi. Durant la infància, aquesta curiositat es converteix gradualment a una relació de fascinació i amor pels animals i la vida silvestre, que anys més tard es complementa amb la fotografia, passant a ser aquesta la meva passió vital. Tots aquests anys de viatges he gaudit (i ho continuaré fent) experiències, coneixements i moltes imatges somiades, coneixent hàbitats, comportaments, fauna, flora, paisatges. Com respirar, necessito la natura i la fotografia és el camí… Us deixo amb les imatges, les protagonistes de la història, la meva, que faig vostre amb aquesta web.

CASTELLANO

Nací en Barcelona el 6 de junio de 1975, y el interés por la naturaleza nació conmigo. En la infancia, esta curiosidad poco a poco desembocó en una relación de fascinación y amor por los animales y la vida salvaje, que años más tarde se complementa con la fotografía, convirtiéndose en esta la pasión de mi vida. Todos estos años de viajes he disfrutado (y seguiré haciéndolo) de experiencias vitales, conocimiento y muchas imágenes soñadas, conociendo hábitats, comportamientos, fauna, flora, paisajes. Mientras respiro, necesito la naturaleza, y la fotografía es la vía… os dejo con las imágenes, las protagonistas de la historia, la mía, que hago vuestra en esta web.

ENGLISH

I was born in Barcelona on 6th June, 1975, and the interest for nature born with me. In childhood, this curiosity gradually leads to a relationship of fascination and love for nature and wildlife, which years later is complemented by photography, becoming this my life passion. All these years of traveling I have been enjoyed (and I will continue doing) vital experiences, knowledge, and a lot of dreamed images. I have known habitats, behaviours, fauna, flora, landscapes. As I breathe, I need nature, and the photography is the way… I leave you with the pictures, the protagonists of the story, my life, now yours on this website. Daniel Tauste Toledo, Fotògraf

Close Menu

© daniel tauste WILDLIFE PHOTOGRAPHY. Tots els drets reservats.

Prohibit l'ús no autoritzat.